Velkommen til skoleåret 2019-2020!

Personalet ved Nydalen ønsker nye elever velkommen

Åpningstider i sommer
På grunn av ferieavvikling er det lite aktivitet på Nydalen i løpet av sommeren.
Resepsjonen er stengt i juli og åpner mandag 5.8, klokken 08.30. Ledelsen er tilbake fra 6.8, lærerne er tilstede fra 13.8, og første skoledag er 19.8.
Sender du en epost til skolens postmottak kan det ta tid før du får svar. Postmottaket sin epost er: nydalenvgs@ude.oslo.kommune.no  

Skolestart
Skolen starter mandag 19.8, og vi gleder oss til å møte alle nye og kjente elever! I oversikten nedenfor kan du lese når de forskjellige studieprogrammene starter den første dagen. Alle møter i amfiet den første dagen før de følger kontaktlærer til klasserommet. 

Oppmøtetidspunkt første skoledag 19.8
Helse- og oppvekstfag
Vg1: 10.00
Vg2: 10.00
Vg3: 9.00

Avdeling for Hørselshemmede
Vg1: Yrkesfag 10.00
Vg2: Studiespesialiserende 9.30
Vg2: Yrkesfag: 10.00
Vg3: studiespesialiserende og 3PÅD 9.00
Tilrettelagt undervisning: 10.00
Elever som går på Kuben møter der første skoledag

Service og samferdsel
Vg1: 10.00
Vg2: 10.00

Studiespesialiserende
Vg1: 10.30
Vg2: 9.30
Vg3: 9.00

Avdeling for Tilrettelagt
Alle møter 10.00

Inntak og informasjon om skoleplass
Når skolen får tilsendt førsteinntaket sender vi brev til elevene som har fått plass. Dette er forventet i midten av juli og brevet gir dere en del praktisk informasjon om skolestart og valg av fag. Noen få elever får plass på Nydalen etter det som kalles andreinntaket (ca 13.8), disse får ikke brev om inntak og må gå direkte til hjemmesiden for informasjon. Les gjerne inntaksbrevene du finner på denne siden eller ta kontakt med skolen (rådgiver eller avdelingsleder). 

For nye elever på Vg1 studiespesialiserende
I velkomstbrevet ditt ble du bedt om å velge fremmedspråk, matematikk 1T eller 1P, forsering i engelsk eller matematikk, og om du ønsket å være i en klasse med tilrettelegging for toppidrett. Svarskjema for nye elever er nå lukket, og klassene er i ferd med å bli satt. Ta kontakt med avdelingsleder Trine Kalsæg hvis du har spørsmål eller ikke fikk levert i tide.

Er du usikker på forskjellen mellom 1T og 1P? Les mer om matematikken på vilbli.no

Ikke fått velkomstbrev? Les det her.

For nye elever på Vg2 og Vg3 studiespesialiserende
Du vil bli invitert til en samtale med avdelingsleder og rådgiver i forkant oppstart av første skoledag. Dette vil gi oss anledning til å bli kjent med deg og gjøre en del praktiske gjøremål som fagvalg, skolens tilbud, omvisning o.l.. Dette vil gjøre det slik at du kan fokusere på å bli kjent med dine nye medelever og kan gå rett til timene dine.