Toppidrett for yrkesfag

Kaffebønna

Dette passer for elever som driver aktivt med håndball, fotball, volleyball, langrenn eller orientering og som ønsker å kombinere satsing på idrett på høyt nivå med en yrkesfaglig utdanning. Tilbudet omfatter en trening pr. uke i spesialidretten i tillegg til mulighet for basistrening og egentrening.

Hvordan søker du? 

Du søker valgt programområde på vanlig måte i VIGO. Når du har fått tilbud om skoleplass vil du få et tilleggsbrev hvor du kan søke om å få plass på toppidrett. 

For å kunne delta på toppidrettstilbudet må du drive aktivt med en av idrettene som er nevnt over. Det vil si at du må spille på et lag eller være medlem i et idrettslag og konkurrere i idretten din. Du må ha et ønske om å bli best mulige idretten din og være motivert for å trene mye. Ved skolestart vil du bli invitert til å delta på en treningsøkt etterfulgt av en samtale for at vi skal kunne vurdere om du er på et høyt nok nivå i idretten din og finne ut om Salg, service og reiseliv med toppidrett/Helse og oppvekst med toppidrett er et riktig valg for deg.