Informasjon om skoleåret 2021-2022

Åpen dag

Åpningstider i sommer
På grunn av ferieavvikling er det lite aktivitet på Nydalen i løpet av sommeren.
Resepsjonen er stengt i juli og åpner mandag 2.8, klokken 08.30. Ledelsen er tilbake fra 3.8, lærerne er tilstede fra 10.8, og første skoledag er 16.8.
Sender du en epost til skolens postmottak kan det ta tid før du får svar. Postmottaket sin epost er: nydalenvgs@ude.oslo.kommune.no  

Skolestart
Skolen starter mandag 16.8, og vi gleder oss til å møte alle nye og kjente elever! I oversikten nedenfor kan du lese når de forskjellige studieprogrammene starter den første dagen. Alle møter i amfiet den første dagen før de følger kontaktlærer til klasserommet. 

Avdeling for helse- og oppvekstfag
Vg1: I Amfiet klokken 1000
Vg2: I Amfiet klokken 1000
Vg3 Helsesekretær: I Amfiet klokken 1000

Avdeling for tegnspråk
Vg1 og Vg2 ST: I Amfiet klokken 1030
Vg3 ST: I Amfiet klokken 0900
Vg1 og Vg2 YF: I Amfiet klokken 1000

Avdeling for salg, service og reiseliv
Vg1: I Amfiet klokken 1000
Vg2: I Amfiet klokken 1000

Avdeling for studiespesialiserende
Vg1: I Amfiet klokken 1030
Vg2: I Amfiet klokken 0930
Vg3: I Amfiet klokken 0900

Avdeling for tilrettelagt opplæring
I Amfiet klokken 1030

Inntak og informasjon om skoleplass
Når skolen får tilsendt førsteinntaket sender vi brev til elevene som har fått plass. Dette er forventet i midten av juli og brevet gir dere en del praktisk informasjon om skolestart og valg av fag. Noen få elever får plass på Nydalen etter det som kalles andreinntaket (ca 9. august), disse får ikke brev om inntak og må gå direkte til hjemmesiden for informasjon. Les gjerne inntaksbrevene du finner på denne siden eller ta kontakt med skolen (rådgiver eller avdelingsleder). 

For nye elever på Vg1 studiespesialiserende
I velkomstbrevet ditt ble du bedt om å velge fremmedspråk, matematikk 1T eller 1P, forsering i engelsk eller matematikk, og om du ønsket å være i en klasse med tilrettelegging for toppidrett. Svarskjema finner du [HER]. Er du usikker på forskjellen mellom 1T og 1P? Les mer om matematikken på vilbli.no

Ikke fått velkomstbrev? Du kan finne det i nyttige lenker og dokumenter på denne siden.

For nye elever på Vg2 og Vg3 studiespesialiserende
Du vil bli invitert til en samtale med avdelingsleder og rådgiver i forkant oppstart av første skoledag. Dette vil gi oss anledning til å bli kjent med deg og gjøre en del praktiske gjøremål som fagvalg, skolens tilbud, omvisning o.l.. Dette vil gjøre det slik at du kan fokusere på å bli kjent med dine nye medelever og kan gå rett til timene dine.