2. plass i "Oslos beste Ungdomsbedrift"

UB 2021

"Utrolig flott! Jeg er så stolt av den jobben dere gjør, og dere har laget så spennende ungdomsbedrift! Lykke til i Norgesmesterskapet 29. april - jeg kommer til å følge med. Gratulerer med dagen!" Ordfører i Oslo, Marianne Borgen

Her kan dere følge elevene våre:

𝐅𝐎𝐑 𝐀𝐋𝐓 𝐒𝐎𝐌 𝐄𝐑, 𝐎𝐆 𝐀𝐋𝐓 𝐒𝐎𝐌 𝐒𝐊𝐀𝐋 𝐕𝐀𝐑𝐄
Vi jobber for å opprette et supplement til det militære forsvaret, der klima og miljø står i fokus. Signer i bio
😊

www.underskrift.no/vis/8324

NÅ ER DET NM

På NM for Ungdomsbedrifter møtes de beste ungdomsbedriftene fra hele landet for å vise frem sine forretningsidéer, produkter og tjenester til jurymedlemmer fra nærings- og arbeidsliv.

Over 12 000 elever har dette skoleåret jobbet med ungdomsbedrift på videregående skole. Slik lærer de kreativitet, å se muligheter, ta initiativ, å tørre å ta risiko og å skape. De lærer å samarbeide og være løsningsorienterte, tenke nytt og innovere. Dette er entreprenørskapskompetanse som er helt essensielt for Norges fremtid!

Torsdag 29. april 10.00 - 14.00

Har du fått gullbillett i Fylkesmesterskapet? Sørg for at tiden mellom 10.00 og 14.00 er booket til NM-fest!

Onsdag 14. april kl. 0900-1400

Intervju for Miljøforsvaret UB