Hovedseksjon

Informasjon om skoleåret 2023-2024

Nydalen front 3

Skolestart
Skolen starter mandag 21.august, og vi gleder oss til å møte alle nye og kjente elever! I oversikten under "Kalender" på forsiden kan du lese når de forskjellige studieprogrammene/årstrinnene starter den første dagen. Alle møter i amfiet den første dagen før de følger kontaktlærer til klasserommet.

Inntak og informasjon om skoleplass
Når skolen får tilsendt førsteinntaket sender vi brev til elevene som har fått plass. Dette er forventet i midten av juli og brevet gir dere en del praktisk informasjon om skolestart og valg av fag. Noen få elever får plass på Nydalen etter det som kalles andreinntaket (ca 14. august), disse får ikke brev om inntak og må gå direkte til hjemmesiden for informasjon. Les gjerne inntaksbrevene du finner på denne siden eller ta kontakt med skolen (rådgiver eller avdelingsleder).

For nye elever på Vg1 studiespesialiserende
I velkomstbrevet ditt ble du bedt om å velge fremmedspråk, matematikk 1T eller 1P, om du har forsert i engelsk eller matematikk, og om du ønsket å være i en klasse med tilrettelegging for toppidrett. Svarskjema finner du her: https://forms.office.com/r/eVWc5yiyCd

Er du usikker på forskjellen mellom 1T og 1P? Les mer om matematikken på vilbli.no
Ikke fått velkomstbrev? Du kan finne det i nyttige lenker og dokumenter på denne siden.

For nye elever på Vg2 og Vg3 studiespesialiserende
Du vil bli invitert til et møte med avdelingsleder og rådgiver i forkant oppstart av første skoledag. Dette vil gi oss anledning til å bli kjent med deg og gjøre en del praktiske gjøremål som fagvalg, skolens tilbud, omvisning o.l.. Dette vil gjøre det slik at du kan fokusere på å bli kjent med dine nye medelever og kan gå rett til timene dine.