Velkommen til utviklingssamtaler

Lærerskjorta

Utviklingssamtaler
Kontakt- og faglærere vil være tilgjengelige for samtaler med foresatte fra 16.30-19.30 tirsdag 6.11. Da kan du treffe lærere som underviser på:

• Helse og oppvekstfag
  • Avdeling for hørselshemmede
  • Service og samferdsel
  • Studiespesialiserende Vg1 og Vg2, samt Vg3-elever under 18 år
  • Avdeling for Tilrettelagt, store grupper

Kvelden er organisert som "speeddating" med faglærere i skolens fellesområde (1. og 2.etg). Vi gjør oppmerksomme på at denne organiseringen baserer seg på korte samtaler med lærer. Har du/dere behov for en lengre samtale med kontakt- eller faglærer burde dette avtales utenom denne kvelden. Dette vil også gjelde hvis det er samtaler hvor sensitiv informasjon skal diskuteres, da alle sitter i åpent landskap. Kontaktinfo for alle lærerne ved skolen finner du her.

Lærerne sitter i alfabetisk rekkefølge etter fornavn og elevene skal sende sms hjem med navnene i klassens time. Når du kommer til skolen er det mulig å få informasjon om navn på faglærer hvis du ikke har fått en slik sms/oversikt. Henvend deg i infoskranken ved hovedinngangen.

Deaf aid-komiteen har kiosk med enkel bevertning, hvor du kan få noe å bite i og en kaffekopp samtidig som du støtter skolens utviklingsprosjekt.

Informasjonsmøter

• Helse og Oppvekstfag Vg1 har møte om valg av utdanningsprogram og veien videre på HO-basen 16.30-17.15 (2.etg)
  • Service og Samferdsel har møte om valg av utdanningsprogram og veien videre på SESAM-basen 16.30-17.15 (4.etg)
  • Studiespesialisering Vg1 har møte om fagvalg til Vg2 i auditoriet 18.00-18.30 (1STE-F-G) og 19.00-19.30 (1STA-B-C).

Det er dessverre ingen parkeringsmuligheter på skolens område.

Har du spørsmål om fraværsgrensen, har skolen en egen informasjonsside for dette. Det vil også være mulig å stille spørsmål om fraværsgrensen i infoskranken og hos kontaktlærerne.

Hjertelig velkommen til Nydalen! Hilsen ledelsen ved Nydalen vgs.