Velkommen til åpen dag ved Nydalen vgs

Lærerskjorta

Nydalen har to ettermiddager hvor du kan besøke oss. Mandag 20. og tirsdag 21. januar er alle som ønsker å lære mer om skolen vår velkommen mellom klokken 15 og 18. Kom innom for et hyggelig besøk og apør oss om alt det du lurer på. Elevguider og lærere vil være tilstede for å ta deg i mot, og gi dere informasjon om hvorfor dere burde søke Nydalen.  

Vi oppfordrer alle til å ankomme skolen gjennom hovedinngangen, da dere vil bli tatt i mot av guidene der. Hovedinngangen er vendt mot Nydalen og Akerselva. I første etasje får dere muligheten til å kjøpe noe å drikke og spise. Her kan dere også besøke standen til skolens idrettstilbud, rådgivere, samt treffe skolens ledelse. I samme etasje er Service og Samferdsel er stasjonert. Rektor holder informasjonsmøter i skolens auditorium. Det anbefales at dette er starten på deres besøk på Nydalen. Presentasjonene starter 1515, 1600, 1645 og 1730.

 

I andre etasje er det mulig å besøke Helse og oppvekstfag. De er stasjonert i basen sin og på skolens kjøkken. I tredje etasje finner du informasjon om skolens tegnspråktilbud. Vi er knutepunktskole for hørselshemmede og er stolte over å kunne vise frem noe av tilbudet som du finner hos denne avdelingen. I samme etasje kan du også besøke avdeling for Studiespesialiserende og få informasjon om skolens fagtilbud med aktiviteter og muligheter til å snakke med lærere.

Vi gjør oppmerksom på at skolen ikke har parkering utover to plasser for forflytningshemmede.

Vi sees!