Erna fikk råd om innovasjon og bærekraftig utvikling fra Nydalen-elever

Nydalen-elever på besøk hos Statsminister Erna Solberg

Elever fra Nydalen har vært på besøk hos statsministerens kontor. Der fikk hun presentert de tre vinnerbidragene fra innovasjonscampen som ble avholdt på skolen 24. oktober. Oppdragsgiver på campen var FN-sambandet og de utfordret elevene i kreativitet og godt samarbeid. Oppdraget var bærekraftig utvikling og elevene skulle jobbe med utfordringer knyttet til bærekraftsmålene til FN.
Statsministeren syntes det var veldig interessant og ble imponert over de flotte løsningene som elevene presenterte. Erna Solberg la vekt på den viktige jobben som må gjøres for å nå bærekraftsmålene og ønsket elevene våre lykke til videre med det gode engasjementet som de viste frem.

Elevene var også veldig fornøyde med besøket. Det er jo ikke alle som får muligheten til å presentere løsninger for en statsminister.

Video fra møtet med statsminister Erna Solberg, Intervju med Celine Ryssmo (krever Flash for å se, også tilgjengelig på SMK sin facebookside. Gå til innlegget publisert 30.11.17)

Nydalenelevene presenterer sitt forslag