Krafttak mot kreft mandag 11.3

Krafttak mot kreft 11.3.19

«I dag overlever syv av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever. (…) To av ti overlever lungekreft og færre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft.»

Krafttak mot kreft er kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. Hvert år løfter foreningen frem et tema som de ønsker å sette mer fokus på, og i år er temaet kreftformer med lav overlevelsesprosent. Gjennom krafttak mot kreft 2019 skal det samles inn penger til forskning på nettopp dette feltet, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

De siste årene har det blitt samlet inn nærmere 50 millioner kroner under aksjon, og denne statistikken vil vi være med på å opprettholde.

I den anledning håper vi at dere bidrar som bøssebærere mandag 11. mars. Det vil bli delt ut mat og drikke til alle som stiller opp + ulike premier til noen heldige, samt «minibøsse» som belønning! Og sist men ikke minst – alle bøssebærere er med på å gjøre en betydningsfull forskjell.

Dersom du vil være bøssebærer sender du en SMS til 2277 med
BØSSE + 431052 + FORNAVN ETTERNAVN.

Det er også mulig å støtte kreftsaken gjennom vår digitale innsamlingskasse:
https://innsamling.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft2019/5-10372.

Mandag 4. mars kl. 12:00 blir det for øvrig holdt kick-off i amfiet! Ytterligere informasjon sendes på SMS til alle bøssebærere nærmere aksjonsdagen.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt på kmknydalen@outlook.com.

Med vennlig hilsen
Nydalens aksjonskomité for krafttak mot kreft 2019