Takk for besøk på åpen dag 21. og 22. januar!

Elevguider

Rektors presentasjon fra auditoriet kan du laste ned ved på klikke her.

 

Invitasjon til åpen dag:

Nydalen har to ettermiddager hvor du kan besøke oss. Mellom 15.00 og 18.00 mandag 21. og tirsdag 22. januar er alle som ønsker å lære mer om skolen vår hjertelig velkommen. Ta med dine spørsmål og kom innom for et hyggelig besøk hos oss. Elevguider og lærere vil være tilstede for å ta deg i mot, og gi informasjon om hvorfor søke Nydalen.  

Vi oppfordrer alle til å ankomme skolen gjennom hovedinngangen i første etasje. Da vil dere bli tatt i mot av guidene der og få en god start på deres besøk. Hovedinngangen er vendt mot Nydalen og Akerselva. Der får dere også muligheten til å få dere noe å drikke på og besøke standen til skolens idrettstilbud.
Det anbefales også å få med seg rektors informasjonsmøter i skolens auditorium. Presentasjonene starter 1515, 1600, 1645 og 1730, og auditoriumet finner dere også i første etasje.

I andre etasje er det mulig å besøke yrkesfagene våre. Der vil dere finne Service og samferdsel og Helse og oppvekst. HO er på sin avdeling, mens SESAM står mellom trappene på vei til tredje etasje.

Studiespesialisering vil ha stands i tredje etasje med aktiviteter og muligheter til å snakke med lærere.
Vi sees!

PS. Skolen har ikke parkeringsplass og det anbefales å reise kollektivt

Se Nydalens "Vær den du er" filmer her . Husk å følge oss på facebook og instagram; nydalenvgs #værdenduer