Hovedseksjon

Toppidrett for Salg, service og reiseliv

Kaffebønna

Nydalen videregående skole har lang erfaring med tilrettelegging for toppidrett. Vi ønsker å gi elevene våre mulighet til å nå så langt de kan. Det er viktig for oss å gi elever som ønsker det, muligheten til å drive idrett på høyt nivå samtidig som de får et godt skoletilbud.Ønsker du å kombinere toppidrett og skole på Nydalen, kan du søke om dette hvis du skal utdanne deg innen Salg, service og reiseliv.

Hvordan søker du? 

Du søker valgt programområde på vanlig måte i VIGO. Når du har fått tilbud om skoleplass vil du få et tilleggsbrev hvor du kan søke om å få plass på toppidrett. 

For å kunne delta på toppidrettstilbudet må du drive aktivt med en av idrettene som er nevnt over. Det vil si at du må spille på et lag eller være medlem i et idrettslag og konkurrere i idretten din. Du må ha et ønske om å bli best mulige idretten din og være motivert for å trene mye. Ved skolestart vil du bli invitert til å delta på en treningsøkt etterfulgt av en samtale for at vi skal kunne vurdere om du er på et høyt nok nivå i idretten din og finne ut om Salg, service og reiseliv med toppidrett er et riktig valg for deg.

Kontakt oss: Salg, service og reiseliv

Avdelingsleder Patrick Smestad
Tlf: 90 07 72 73
Epost: patrick.smestad@osloskolen.no

Rådgiver Tove Krüger
Tlf: 95 86 38 96
Epost: tove.kruger@osloskolen.no