Hovedseksjon

Toppidrett for Helse og oppvekstfag

Toppidrett HO

Dette passer for elever som driver aktivt med håndball, fotball, volleyball, langrenn eller orientering og som ønsker å kombinere satsing på idrett på høyt nivå med en yrkesfaglig utdanning. Tilbudet omfatter en trening pr. uke i spesialidretten i tillegg til mulighet for basistrening og egentrening.

Nydalen videregående skole har lang erfaring med tilrettelegging for toppidrett. Vi ønsker å gi elevene våre mulighet til å nå så langt de kan. Det er viktig for oss å gi elever som ønsker det, muligheten til å drive idrett på høyt nivå samtidig som de får et godt skoletilbud.Ønsker du å kombinere toppidrett og skole på Nydalen, kan du søke om dette hvis du skal utdanne deg innen Helse og oppvekstfag.

Hvordan søker du? 

Du søker valgt programområde på vanlig måte i VIGO. Når du har fått tilbud om skoleplass vil du få et tilleggsbrev hvor du kan søke om å få plass på toppidrett. 

For å kunne delta på toppidrettstilbudet må du drive aktivt med en av idrettene som er nevnt over. Det vil si at du må spille på et lag eller være medlem i et idrettslag og konkurrere i idretten din. Du må ha et ønske om å bli best mulige idretten din og være motivert for å trene mye. Ved skolestart vil du bli invitert til å delta på en treningsøkt etterfulgt av en samtale for at vi skal kunne vurdere om du er på et høyt nok nivå i idretten din og finne ut om Helse og oppvestfag med toppidrett er et riktig valg for deg.

 

Kontakt oss: Helse og oppvekstfag

Avdelingsleder Trine Årstadvold
Tlf: 94 86 75 83
Epost: trine.arstadvold@osloskolen.no

Rådgiver Annika Bjørk
Tlf: 95 87 98 72
Epost: annika.bjork@osloskolen.no